Klikni na održivo logo

Pokrećemo ljetni ciklus radionica: Kako do toplijeg doma i manjih računa za struju?

Pokrećemo ljetni ciklus radionica: Kako do toplijeg doma i manjih računa za struju?

Križevci 2030

križevci - javni poziv za poticanje energetske učinkovitosti u kućanstvima, radionica u KLIK-u

Dođite u KLIK na besplatne radionice na kojima ćete saznati sve o javnom pozivu u sklopu kojeg vam Grad Križevci sufinancira solarne panele i 100% financira izolaciju tavana!

Kad?
Srijeda, 19.06. u 18 sati
Četvrtak, 11.07. u 18 sati
Četvrtak, 25.07. u 18 sati

Gdje?
KLIK ured, Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 8, Križevci

Jeste li znali da uz sunčanu elektranu na krovu kroz cijelu godinu možete uvelike smanjiti troškove struje, a kroz ljetne mjesece vam računi mogu biti na nuli?

Navratite u KLIK-ov ured da izračunamo okvirnu vrijednost investicije!

Grad Križevci otvorio je Javni poziv za poticanje energetske učinkovitosti u kućanstvima u sklopu kojeg financira: 

  • Toplinsku izolaciju tavana osjetljivim skupinama građana u opasnosti od energetskog siromaštva – 100%, do iznosa od 1.500 €
  • Pripremu dokumentacije za izradu glavnog projekta sunčane elektrane – 80% vrijednosti projekta pripreme, do iznosa od 500 €
  • Sufinancira izgradnju nove sunčane elektrane na obiteljskim kućama 50% vrijednosti projekta izgradnje, odnosno do 2.500 € ; dok za kućanstva u riziku od energetskog siromaštva sufinancira 80%, odnosno do 4.500 €

Javni poziv otvoren je do 1. rujna.

Držite li preko zime temperaturu nisko kako biste uštedjeli na troškovima grijanja, a zbog slabe izolacije gubite puno topline iz doma?

Provjerite zadovoljavate li uvjete poziva za 100%-tno financiranje toplinske izolacije tavana!

Kako bismo osigurali da što više stanovnika Križevaca i gradskih naselja iskoristi ove subvencije, organiziramo 3 besplatne radionice na kojima ćemo predstaviti uvjete javnog poziva i ugostiti građane koji su već iskoristili subvencije, izolirali tavane ili ušli u investiciju sunčane elektrane, kako bi podijelili svoja iskustva. 

Za sve koji ne mogu prisustvovati radionicama, KLIK ured otvoren je svaki radni dan od 08:00 do 16:00 sati, a možete se javiti i na e-mail adresu: kontakt@zadruga-klik.hr ili nazvati na 099/509-8931.

Podijeli:
Facebook
Twitter
LinkedIn